Celoživotní vzdělávání

Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s

Název kurzu popř. úroveň:


SPRÁVNÁ HYGIENICKÁ A VÝROBNÍ PRAXE

Specializační studium pro pracovníky v gastronomických provozech

Škola:


OBCHODNÍ AKADEMIE A HOTELOVÁ ŠKOLA
ZBOROVSKÁ 519, TURNOV

Garant: Mgr. Dana Votrubcová

Lektor:

MUDr. Jan Sevcik,
MVDr. Pavel Otoupal, CSc.,

Telefon pro přihlášení: 481 350 011 E-mail pro přihlášení:

d.votrubcova@oahs.cz

Cena kurzu: 1000,- Rozsah kurzu v lekcích/minuty

10 hodin

Den a čas konání:

bude upřesněno

Začátek kurzu: říjen 2006
Formulář ke stažení:

zde (format.rtf)

Anotace kurzu, cíle apod.

Cíl:

Po ukončení studia absolvent obdrží osvědčení, které rozšiřuje jeho vzdělání o základní znalost správné hygieny ve výrobní praxi.Seznámí se s podmínkami účasti osob na stravovacích službách, se souborem hygienických a technologických opatření a standardů,nezbytných k zajištění zdravotní nezávadnosti a výživové( nutriční) hodnoty pokrmů se zřetelem na jejich druh,vlastnosti a určení.Studium je určeno pro všechny pracovníky v gastronomických službách ( i vedoucí pracovníky )