Celoživotní vzděláváníVzdělávací centrum Turnov, o.p.s
Název kurzu popř. úroveň:
SPRÁVNÁ HYGIENICKÁ A VÝROBNÍ PRAXE
Specializační studium pro pracovníky v gastronomických provozech
Škola:
OBCHODNÍ AKADEMIE A HOTELOVÁ ŠKOLA
ZBOROVSKÁ 519, TURNOV
Garant: Mgr. Dana Votrubcová Lektor:
MUDr. Jan Sevcik,
MVDr. Pavel Otoupal, CSc.,Telefon pro přihlášení: 481 350 011 E-mail pro přihlášení: d.votrubcova@oahs.cz
Cena kurzu: 1000,- Rozsah kurzu v lekcích/minuty 10 hodin
Den a čas konání: bude upřesněno
Začátek kurzu: říjen 2006 Formulář ke stažení:
Anotace kurzu, cíle apod.
Cíl:
Po ukončení studia absolvent obdrží osvědčení, které rozšiřuje jeho vzdělání o základní znalost správné hygieny ve výrobní praxi.Seznámí se s podmínkami účasti osob na stravovacích službách, se souborem hygienických a technologických opatření a standardů,nezbytných k zajištění zdravotní nezávadnosti a výživové( nutriční) hodnoty pokrmů se zřetelem na jejich druh,vlastnosti a určení.Studium je určeno pro všechny pracovníky v gastronomických službách ( i vedoucí pracovníky )