Celoživotní vzděláváníVzdělávací centrum Turnov, o.p.s
Název kurzu popř.
úroveň:
KUCHAŘSKÉ PRÁCE
Rekvalifikační studium pro pracovníky v gastronomických provozech
Škola:
OBCHODNÍ AKADEMIE A HOTELOVÁ ŠKOLA
ZBOROVSKÁ 519, TURNOV
Garant:
Bc. Iva Špetlíková
Lektor:
MUDr. Jan Sevcik,
MVDr. Pavel Otoupal, CSc.,
Bc. Iva Špetlíková
Mgr. Otakar ŠpetlíkTelefon pro přihlášení: 481 350 011 E-mail pro přihlášení: d.votrubcova@oahs.cz
Cena kurzu:
8500,-
Rozsah kurzu v lekcích/minuty
51 hodin přednášek
20 hodin cvičení
59 hodin distanč.st.
170 hodin praxeDen a čas konání:
úterý , čtvrtek
bude upřesněnoZačátek kurzu:
říjen 2006 Formulář ke stažení:
Anotace kurzu, cíle apod.
Cíl:
Po ukončení studia absolvent obdrží osvědčení ( akreditováno MŠMT), které rozšiřuje jeho vzdělání o základní vědomosti a praktické dovednosti oboru kuchař v oblasti správné výživy, hygieny, kultury stolování, přípravy jídel teplé a studené kuchyně, výroby moučníků, ošetřování nápojů, sestavení jídelních a nápojových lístků, seznámí se s podmínkami účasti osob na stravovacích službách, se souborem hygienických a technologických opatření, standardů nezbytných k zajištění zdravotní nezávadnosti a výživové (nutriční) hodnoty pokrmů se zřetelem na jejich druh, vlastnosti a určení a se základy ekonomické rozvahy a normováním.