Celoživotní vzdělávání

Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s

Název kurzu popř.
úroveň:


KUCHAŘSKÉ PRÁCE

Rekvalifikační studium pro pracovníky v gastronomických provozech

Škola:


OBCHODNÍ AKADEMIE A HOTELOVÁ ŠKOLA
ZBOROVSKÁ 519, TURNOV

Garant:



Bc. Iva Špetlíková



Lektor:



MUDr. Jan Sevcik,
MVDr. Pavel Otoupal, CSc.,
Bc. Iva Špetlíková
Mgr. Otakar Špetlík

Telefon pro přihlášení: 481 350 011
E-mail pro přihlášení:

d.votrubcova@oahs.cz

Cena kurzu:



8500,-



Rozsah kurzu v lekcích/minuty


51 hodin přednášek
20 hodin cvičení
59 hodin distanč.st.
170 hodin praxe

Den a čas konání:

úterý , čtvrtek
bude upřesněno

Začátek kurzu:

říjen 2006
Formulář ke stažení:

zde (format.rtf)

Anotace kurzu, cíle apod.

Cíl:

Po ukončení studia absolvent obdrží osvědčení ( akreditováno MŠMT), které rozšiřuje jeho vzdělání o základní vědomosti a praktické dovednosti oboru kuchař v oblasti správné výživy, hygieny, kultury stolování, přípravy jídel teplé a studené kuchyně, výroby moučníků, ošetřování nápojů, sestavení jídelních a nápojových lístků, seznámí se s podmínkami účasti osob na stravovacích službách, se souborem hygienických a technologických opatření, standardů nezbytných k zajištění zdravotní nezávadnosti a výživové (nutriční) hodnoty pokrmů se zřetelem na jejich druh, vlastnosti a určení a se základy ekonomické rozvahy a normováním.